2/11/08

POSTER DUATLÓ


20 comentaris:

supersu ha dit...

eiiiiii penya, com es fa la inscripció per internet a la duatló¿?¿?....mmm no ho veig ehemmmm

cowboi ha dit...

Al lloro duatletas!

Tan pels que coneixeu la comarca com pels que no,us asseguro que el duatló del Lluçanès promet, es preveu una gran participació (vindra gent molt curtida), un bon recorregut (amb tot el que ens agrada: desnivells, duresa, anar ràpid...) i una molt bona organització( al Lluçanès en saben).

Des d´aquí al Lluçanès animo a tothom a participar, perquè serà un dels millors duatlons d´hivern, dels que ens marquen!!

Vinga valents, ens veiem el dia 7 a Prats...

Yitzhak ha dit...

Felicitats per la iniciativa!!!!!!!!!!!

Tan de bo sigui la primera duatló de moltes que n'han d'anar venint!

Molta sort!

Isaac Peraire
www.isaacperaire.cat

Unknown ha dit...

eoooo,

Sort amb l´iniciativa.

Mirarem de vidre.

Records de www.famdepedal.com

Jordi Comas ha dit...

A Navàs també ens n'hem assabentat i del club triatló l'Eix segur que hi serem.

Ja ho veureu com omplireu !!!!

anirem deixant comentaris....

Endavant !!!!

cowboi ha dit...

Benvinguts a tots els triatletes de Navàs, que amb la canya que hi foteu rebentarem més d´un crono! Ah, Jordi! Les classes d´spinning s´han de fer notar "putrum, putrum"...

Salut i a fondu

cowboi ha dit...

A tots els duatletes!

Des de l´organització, us informem de com serà el recorregut que transcorrerà el duatló:

Tram BTT:(30km/15km) Transcorrerà entre Prats de Lluçanès i la Vall de Merlès, seguint pistes, senders i corriols amb importants desnivells i molt trencacames. Seguint sempre camins, divertits i durs, aprofitant la gran varietat que tenim per la zona. Nomès puntualitzar dos punts bastant tècnics en forma de trialera, que els participants es trobaran a mig recorregut.

Tram de còrrer:(10km/5km)Transcorrerà també entre Prats de Lluçanès i la Vall de Merlès seguint la tonica de la BTT, amb pistes i majoritariament senders, amb trams d´importants desnivells i molt boscosos.

Jordi Comas ha dit...

ja m'he apuntat....el dilluns pagu i ja m'entrenaré a agafar la BTT i fotrem-la sobre les espatlles perque soc un petardu baixant per triatleres...però ho farem...oi tant...pedal a pedal i pas a pas...

Hi ha algun lloc on es pugui veure els inscrits ???

Els Navasencs serem penya, ja ho veureu...!!

Sedentaris.cat ha dit...

Oristà no faltarà a la Duatló!

Moltes felicitats per la idea. Sobretot que hi hagi un bon avituallament a l'arribada :-)

Els que coneixem la comarca ja sabem que el recorregut serà extra.

Us he posat un post al bloc (www.sedentaris.cat), tot sigui per ajudar.

Ferran de sedentaris.cat

QUIM MORGADES ha dit...

m'encanta...jo ja m'he inscrit sera la meva primera duatlo...jo soc motorista d'enduro i veient qui ho organitzava no n'he dubtat....provarem aixo de les 2 rodes...jajaja
se pot saber si hi es la llista d'inscripcio???
Salutacions des de l'espluga de francoli
Gaaaaaas
Quim

L'ury ha dit...

Hola amics duatlistes. Jo, ja me inscrit pero tinc un problema. Jo vull fer la professional, i vaig cometre l'error d'inscriure'm a l'amater. Que he de fer per poder fer la professional?
Espero la vostra resposta.
Anims amics!!

Jordi Comas ha dit...

Sou uns animaaals !!! quin perfil !!! Però per això estem, per fer animalades...Quants punts de reparació de bicicletes hi ha en el circuit? perquè jo, no sé si l'hauré de dur a l'esquena o deixar-la caure triatlera avall...Una setmaneta més i tots aquí. !!!

Andrés ha dit...

bones!! cm algun company crec que comentava, penjareu enlloc la llista d'inscrits?quantes places queden? els circuits de bici i de correr, són a una sola volta o es passarà per la població o aprop en alguna ocasió més?ho dic pel públic, per portar algun acompanyant o no, perque sino es pelaran d fred!

espero la vostra resposta!

gràcies!

Maria Coma i Roura ha dit...

Hola duatletes ... per mi també serà la meva 1a duatló i pel què m'han dit està molt ben organitzada ... així doncs, FELICITATS a la penya de PRATS !!!

ens veiem diumenge ...

Unknown ha dit...

Ens podem inscriure el mateix dia de la cursa?

ciquitos ha dit...

Bon dia! Ahir vaig fer el duatló curt i vaig disfrutar com una nena amb sabates noves! Molt ben organitzat,marcat,...i un recorregut súper divertit!! Enhorabona!!

Unknown ha dit...

felicitats per la prova, un 10, m'ha agradat molt, segur que repetiré l'any que ve. Felicitats a tota l' organització. Una petita observació, he trobat a faltar una samarreta recordatori al finalitzar la prova.

Endavant! sou bons!

Unknown ha dit...

Excelente duatló!!Nosotros, El Dani Pares salío 43. Josep Ignasi el 17 y ek q suscribe el 74 creo,estamos super contentos!Ha sido durisimaaaaaa!!!!y nos mola sufrir!!Hacemos el calendari de Terra endins, espero q esta entre en ese calendario el año q viene!!!

sauldos y a sufrir valientes!!!!

Andrés ha dit...

bones!!! vaig participar diumenge a la duatlo, i vaig veure que hi havia força reporter que semblava de la organització, fent fotos i videos... teni pensat penajar-ho en algun lloc o sortiran les imatges en alguna web o algo aixií?estaria molt bé veure les nostres cares de patiment tnt pujant ocm baixant!apa.. adeuu

SUMMITGRES ha dit...

Ei! Qui s'ha currat aquest vídeo tan xulo???