19/10/09

2 HORES DE RESISTÈNCIA D'AVIÀ






El disabte 17 d'Octubre, Guillem Pujols, integrant del club, va participar a les 2 hores de resistència amb Mountain Bike d'Avià. Aquest cop per aixó, l'objectiu no era disputar la carrera, sinó recollir els fruits d'un company que desprès de molt temps de lluitar i entrenar a aconseguit molt més que una victoria esportiva.


El company era en Xavi Caballol, veï d'avià, desde sempre un gran corredor i aficionat a l'enduro. Peró el 24 de Desembre de 2007, practicant el que sempre havia fet, anar amb moto, va patir una caiguda com qualsevol altre que es pugui tenir practicant un esport d'aquest, pero va tenir la mala sort que la seva cama dreta va quedar premsada entre "l'estribu" i el terra, aixó l'hi va crear una hemorràgia, que l'hi va fer perdre molta sang. Se'l van endur d'urgència amb helicòpter, va estar lluitant durant varies semanes, aguantant un dolor que nomès ell sap, però al final no hi va haver mes solució que amputar-l'hi la cama fins una mica mes de la meitat del fèmur. Tot i aixó ell, al contrari del que haguèssim fet la majoria, va treure tot el valor necessari per recuperar-se, i agafar una bicicleta, començant per petites rutes al costat d'on viu, i mica en mica va anar evolucionant, fins el dia d'avui fent curses, i rutes de mes de 150 km, fent patir a mès d'un i de dos que tenen dues cames.


Es un petit i mal fet resum, del qui es Xavi i del que es va trobar.
M'agradaria que el qui ho llegeixi, abans de queixar-se i fer-se una muntanya per qualsevol cop o tonteria, penses amb ell, costi mès o menys peró sempre es troba una sortida.


Gràcies Xavi, ets per admirar, cada dia ens deixes mes bocabadats, continua mirant endavant i buscant objectius.








2 comentaris:

cowboi ha dit...

Salutacions Guillem i Xavi!

A tu Xavi no et conec, però felicitats per la teva recuperació i la teva empenta. Des del Lluçanès un servidor es treu el barret!

salikaki ha dit...

Felicitats Xavi ets un puto CRAK ! lo teu es d admirar , tots nosaltres al teu costat som uns paquets !