10/6/10

MARXES CICLOTURISTES

El club és gran i hi ha diversitat, mentres uns participen en duatlons, altres en triatlons, alguns en curses de muntanyes altres en curses d´asfalt, travesses en BTT... doncs bé jo, Jordi Uró, últimament m´he dedicat a fer un seguit de marxes cicloturistes del circuit de l´alt pirineu i de llarga distància. Les marxes que he participat són aquestes:

-VI marxa "Segarra-Solsonès" 162 km
-XXX marxa "Rutes del Montseny" 165 km
-XIV marxa "Racons de la Conca" 14 km
-XIII marxa Terra de Remençes" 175 km
-IV marxa "Les Goges" Banyoles-Rocacorba 145 km
-VII marxa " Terra de l´aigua" 137 km

Són marxes no competitives, en que lo important és finalitzar el recorregut i disfrutar de la companyia d´altres ciclistes i gaudir dels magnífics paisatges i racons de la geografia catalana, però lo normal és que acabar tots amb "el ganivet a la boca" i acabar la marxa a mil per hora per aconseguir un bon temps. En algunes d´elles he coincidit amb d´altres ciclistes del club i coneguts, com el Xavi Vila, la Mònica, l´Abel Lòpez, Jordi Argerich, Ramon Fumaña, Rafa

2 comentaris:

Juanma ha dit...

Això es bo, estar a tope en tot els terrenys. Aquest any han tocat marxes cicloturistes de les bones, molt bé per els resultats i temps sobretot a la Trencalos.
Anims als del lluçanes, i en especial al incombustible Jordi.
A seguir així kraks!

salikaki ha dit...

ets un crack! la Moni i jo, amb el tandem, xino,xano amb els ganivets ben afilats. Aviam si quedem per fer una sortida col.lectiva amb carretera tots els del Lluçanes perque sempre sóm 4 gats.